Imkerwinkel noord Nederland is een onderdeel van natuur en educatiecentrum De Rietnymf.

Inmiddels is de imkerwinkel niet meer weg te denken uit ons bedrijf. De honingbij is voor ons een indicator hoe het ervoor staat met onze natuur. Binnen het centrum doen we veel aan educatie over de honingbij maar ook de wilde bij wordt niet vergeten.

We hebben achter ons centrum een bijenstal met verschillende kasten & korven o.a. Warre spaar en een zelf ontworpen kast en we vinden het leuk om wel eens nieuwe dingen uit te proberen. Ook gaan we met volwassenen en kinderen Kijken in de bijenkast. Voor scholen en groepen is er een speciaal programma ontwikkeld omtrent de honingbij.

De wereld van de honing bij is bijzonder. Prachtig om te observeren en natuurlijk genieten we van al het goede dat uit de bijenkast komt zoals honing, propolis, pollen, Koninginnegelei, was etc.

Voor de Imker bieden wij een uitgebreid assortiment voor alles wat nodig is op het gebied van bijen houden. Maar ook voor geïnteresseerden in natuurlijke producten hebben wij een prachtige lijn verzorging en medicinale producten staan.